Zelfoogsttuin, groentekwekerij en biologische melktap in Culinaire Fietsroute

De Culinaire Fietstroute Zwolle is een nieuwe route van 45 kilometer langs lokale makers, boerderijen en ambachtelijke winkels.
Deelnemers van de nieuwe culinaire fietsroute verzamelen zelf onderweg ingrediƫnten voor het bereiden van een verse pastamaaltijd. Deze is samengesteld door Lars Aukema en Lisa Stam van het met een Michelinster bekroonde restaurant Affect. Daarbij worden onder meer Zelfoogsttuin De Plukkerij en groentekwekerij Eef Stel aangedaan en de mobiele melktap van biologisch melkveebedrijf Het Rode Huis.
Met videofragmenten
Onderweg worden deelnemers vergezeld door videofragmenten van Aukema en Stam, die op elke locatie vertellen over de producten, hun oorsprong en het verhaal daarachter.
Meer soortgelijk nieuws lezen?
Sloot dit artikel goed aan bij jouw behoefte? Wellicht is/zijn de volgende site(s) dan ook interressant voor jou: